23948sdkhjf

Gråsten Fjerkræ med i dansk øko-fremstød

Gråsten Fjerkræ deltager sammen med 11 andre øko-virksomheder på dansk fællesstand, når verdens største fødevaremesse løber af stabelen 5,-9. oktober.
Når verdens største fødevaremesse Anuga løber af stablen den 5. - 9. oktober 2013 i Køln, kan besøgende se, smage og købe danske økologiske produkter. Sammen med 11 andre øko-virksomheder deltager Gråsten Fjerkræ på den danske fællesstand, der er arrangeret af Organic Denmark og Landbrug & Fødevarer.

- Vi deltager på messen med det helt klare mål at skabe kontakter til professionelle indkøbere, vi sælger i forvejen til kunder på det tyske marked og håber, at vi med vor repræsentation kan udvide kundeportofølgen yderligere, lyder det fra fjerkrævirksomheden, der deltager under navnet Eurodan Poultry.

Den danske økologiske fællesstand er på 123 kvadratmeter og ligger op til boulevarden i den økologiske hal 5.

- Vi ved at vor gourmet-fjerkræ og lam har en meget høj kvalitet, vi har flere hædersbeviser og vi er faktisk den eneste i Danmark der tilbyder produkter opskåret og pakket klar til at lægge i salgsmontre i supermarkederne, vores koncept "Den ægte vare!" skal ud til flere forbrugere, lyder det slutteligt fra Gråsten Fjerkræ.

I 2011 havde Anuga 154.516 besøgende igennem de fire dag. Der var indkøbere repræsenteret fra 185 lande, og alene den økologiske hal blev besøgt af 53.000 gæster fra foodservice- og cateringbranchen. Gråsten Fjerkræ håber da også, at deres deltagelse på messen, kan få udenlandske forhandlere til at få øjnene op for deres produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11